hero image

Türkiye'ye para transferi gönderin

MoneyGram nakit para gönderme yöntemi, Türkiye'deki ailenize ve Türkiye’ye para göndermenin kolay, uygun ve güvenilir bir yoludur !

MoneyGram ile Türkiye'ye hızlı ve güvenli para transferi gönderin.


MoneyGram ile nakit para gönderme yöntemi, Türkiye'deki ailenize ve Türkiye'ye para göndermenin kolay, hesaplı ve güvenilir bir yoludur !

Ramazan Ayı paylaşma zamanıdır! MoneyGram ile hiçbir gizli masraf olmadan para transferlerinizi kolayca yapabilirsiniz. Sizlere Türk Lirası için cazip döviz kurları sunduğumuz gibi, Euro cinsinden nakit ödeme imkanı da sunuyoruz. Transferin hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilmesi için yalnızca geçerli bir kimlik belgenizi, alıcının resmi adını, alıcının bulunduğu yerin bilgilerini ve masraflar dahil gönderilecek tutarı hazır bulundurmanız yeterlidir** MoneyGram noktalarından birisi ile para gönderir göndermez havaleniz yolda olacaktır. MoneyGram, Türkiye'de 3.500'ü PTT şubesi olmak üzere, 5.000'in üzerinde nakit ödeme noktası sunmaktadır. Bir hesabınız olmasa dahi, pratik para transferi hizmetimiz sayesinde, yurt dışı ve uluslararası para transferleri çok kolay. Almanyadan Türkiye'ye para göndermek hiç bu kadar cazip olmadı.

Uluslararası para transferleri pahalı ve karmaşık olabilmekte. Özellikle Ramazan Ayında Türkiye'ye para göndermek istediğinizde banka transfer ücretleri genellikle yüksektir. MoneyGram cazip döviz kurları sunar ve hiçbir gizli maliyeti olmamasını garanti eder. Ramazan Ayında sevdiklerinize destek olun, Türkiye'ye veya diğer ülkelere hesaplı, güvenilir ve hızlı bir şekilde para gönderin.

Çifte Mutluluk- Ramazan'da para gönderin ve kazanın!

Ramazan'da para gönderin ve çekilişe katılarak 10.000€'yu* para gönderdiğiniz alıcı ile birlikte paylaşma şansı yakalayın!. 15 Mart - 30 Nisan 2022 tarihleri ​​arasında Türkiye, Fas, Tunus ve Kosova gibi Avrupa dışındaki ülkelere para göndermeniz halinde , Ramazanda çekiliş ile 5.000 € değerindeki hediye kazanma ve alıcıya'da 5.000 €* hediye kazandırma şansını elde edin. Çekiliş şartlarına dahil olan ülkelerden herhangi birine uluslararası para transferi gerçekleştirin ve çekilişe katılın. Para gönderin ve kazanın!

Dünya çapında 400.000'den fazla nakit ödeme noktasından ve uluslararası para transfer imkanlarından yararlanın. Para transferi dakikalar içerisinde alıcınızın hesabına ulaşır. Yurtdışındaki arkadaşlarınıza ve ailenize para göndermek artık sorun değil, tekliflerimizden ilham alın ve Türkiye'deki sevdiklerinizi Ramazan Ayında mutlu edin.

*3/15/2022 ile 04/30/2022 arasındaki promosyon dönemi. https://i-canservices.com/MoneyGram-ramadan-deutschland/ adresinde bulunabilen Genel Hüküm ve Koşullar geçerlidir.

**Distribütör çalışma saatlerine ve yerel düzenlemelere tabidir.