hero image

Türkiye'ye Okula Dönüş için Mağaza İçi Para Transferleri Gönderin

Türkiye'ye para gönderirken sevdiklerinizi harika bir okul yılına hazırlayın.

Okul yılı için Türkiye'ye para göndererek sevdiklerinizin parlak geleceğinin bir parçası olun.

Bu sezon okul ücretleri, sarf malzemeleri veya ihtiyaç duydukları herhangi bir şey için, Türkiye'deki sevdiklerinize MoneyGram Lokasyonu'ndan nakit almak için para transferi gönderebilir veya banka hesaplarına ve cep cüzdanlarına nakit göndererek para almayı her zamankinden daha kolay hale getirebilirsiniz. Türkiye'deki öğrencilere yardım etmek.

Fransa'da para göndermek için bir MoneyGram Konumu bulun ve okul masrafları ve malzemeleri için para almak için Türkiye'de bir MoneyGram Konumu bulun.

 

Birleşik Krallık Sorumluluk Reddi: MoneyGram International Limited, Birleşik Krallık'ta Mali Davranış Otoritesi tarafından yetkilendirilmiş ve denetlenmiştir. MoneyGram ve Globe, MoneyGram'ın markalarıdır. Diğer tüm markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir. ©2022 MoneyGram.

EEA Sorumluluk Reddi: MoneyGram International SRL, Avrupa Ekonomik Alanı (AEA) için bir ödeme kuruluşu olarak lisanslıdır ve Belçika'da Belçika Ulusal Bankası tarafından denetlenmektedir. MoneyGram ve Globe, MoneyGram'ın markalarıdır. Diğer tüm markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir. ©2022 MoneyGram